BUDDHAS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 178 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Buddhas. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 21:28 Ik heb als bezorgtijd 90 minuten aangegeven, want een langere optie is er niet. In werkelijkheid hebben we 2 uur en een kwartier moeten wachten. Het eten smaakte goed, maar de prijs/kwaliteitverhouding is het niet waard.
19 feb 2024 om 14:39 Om 18:15 besteld met een bezorgtijd van rond 19.30 uur. na 19.30 nog eens gekeken en toen stond de bezorgtijd op 20:35. Gebeld en ze gaven aan geen bezorger te hebben, dus kon het niet geleverd worden. Uiteindelijk dus ergens anders maar besteld...
18 feb 2024 om 19:51 Duurde twee uur voordat het eten werd bezorgd. Eten was qua smaak goed, maar erg duur, koud en geen hele grote portie. Jammer! Niet voor herhaling vatbaar.
16 feb 2024 om 19:14 Altijd lekker eten. Bezorging netjes binnen aangegeven tijd.
12 feb 2024 om 21:18 Goed en genoeg eten. Netjes bezorgd
5 feb 2024 om 21:45 Was erg lekker en bezorging was precies op tijd. Aanrader
5 feb 2024 om 19:03 Heerlijke smaken....vriendelijke bezorger die op tijd was. Super.
25 jan 2024 om 20:56 Heerlijk en met een uur in huis (dat is vlot de laatste tijd vaak 2+ uur)
23 jan 2024 om 20:56 Groente is weer te rauw!!! Nog niet eens 'beetgaar'. En dit is niet de eerste keer. Ik pas met deze toko........
22 jan 2024 om 10:35 Eerste maal dat we Thais besteld hebben, vanwege reviews tijdstip an 17 uur gekozen zodat we niet erg laat zouden eten, voor 17uur ging de bel. Eten is prijzig, maar smaakte heel lekker, alleen de saté was wel wat dunnetjes.
20 jan 2024 om 8:11 Het is altijd goed warm, en onwijs lekker.
13 jan 2024 om 22:02 Eten was heerlijk en precies op de afgesproken tijd geleverd. Alles goed op temperatuur en netjes verpakt. Niet goedkoop maar prima in orde